Zola će poludeti! Evo kada je Miljana zakazala abortus! Marija otkrila sve!(VIDEO)

Nakon što su Miljana i Zola dobili pismo da odu na Rajsko ostrvo, kako bi potpisali dokumenta o honorarima, sijaset komentara je zaposeo internet i jutjub

Dok oni sede i pričaju o budućnosti, veliki broj ljudi podržava Zolu i smatra da Miljana neće ni roditi dete, već da će samo uzeti novac od njega.

Navodno je Miljana Mariji rekla da će svakako abortirati. A mogli smo i da vidimo u sinoćnoj emisiji drugog dela Zolinog poligrafa, kako ju je Marija grdila što je popila toliko tableta za smirenje i pritisak, a trudna je.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Nikad viđeno u Zadruzi! Završila na ušivanju nakon tuče..(VIDEO)

– Rekla si mi da piješ tablete za smirenje, jer ćeš svakako abortirati – vikala je Marija na Miljanu, dok je ona sedela mirno, tvrdeći da je još pod dejstvom tableta, koje je popila veče pre.

Da li će Miljana abortirati ili su gledaoci u pravu, što je osužuju, ostaje nam da vidimo.

Kako je sve izgledalo sinoć, pogledajte u videu:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.