Velika tuga: Preminuo mladi golman Širokog Brijega

Mladi golman Širokog Brijega Krešimir Bandić (23) preminuo je od posljedica infarkta.

Bandić je u ponikao u mostarskom Zrinjskom iz kojeg je otišao u Široki Brijeg početkom 2018. godine. Prema neslužbenim informacijama od infarkta je preminuo danas dok je bio kod prijatelja u kući u Mostaru.

Ove sezone sakupio je 3 nastupa u Premijer ligi BiH a vijest o njegovoj smrti šokirala je sve na Pecari.

Zanimljive činjenice:
1. Bubašvabe mogu da ujedaju

U većini slučajeva, bubašvabe, ne ujedaju ljude kada imaju sopstvenu hranu. Međutim, može da se desiti i da počnu da grizu čoveka. Njihov ujed izaziva iritaciju i oticanje.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ognjen Vranješ: Moje greške se preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac

2. Mačke imaju sopstveni sistem navigacije

Studije su pokazale da su moždane ćelije mačke veoma osetljive na zemljino magnetno polje. One daju direktno informacije mačkama poput ugrađenog kompasa. Zbog toga mačke lako pronalaze put kući gde god da su.

3. Majčino mleko može da promeni sastav

Majčino mleko može da se promeni kada se beba razboli. Istraživači misle da kada je beba bolesna, njena pljuvačka prenosi signal o bolesti majčinom telu. Kao rezultat, majka proizvodi više mleka sa specifičnim antitelima.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Pjanić: Nakon SP-a, imamo želju da se prvi put plasiramo i na evropsko prvenstvo

4. Natpis na etiketi “Ne sadrži holesterol” je samo reklamni trik

Ovaj natpis često viđamo na biljnim uljima i nije ništa drugo do trika. Holesterol se nalazi samo u životinjskim mastima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.