Petak , 14 Avgusta 2020
Aktuelno
Naslovnica / Vesti / Srbija / Upravo se oglasila Darija Kisić i objavila ovo! Doneta je nova odluka!

Upravo se oglasila Darija Kisić i objavila ovo! Doneta je nova odluka!

Dakle u toku je konferencija Kriznog štaba. Novinarima se obratila prvo Darija Kisić-Tepavčević. Pokraj nje je komandant Ivo Udovičić iz vojne bolnice “Karaburma”.

Kako saznajemo u Republici Srbiji u posljednja 24 časa potvrđena su još 321 slučaja korona virusa, nažalost preminulo je još 7 osoba.

Slučajevi pokazuju blagi pad, na dobrom smo putu, baš sada moramo da damo sve od sebe da poštujemo sve preventivne mjere da bismo što prije pobeijdili. Najviše novozaraženih je u Beogradu, pa u Novom Sadu, Šapcu, Kragujevcu… Svuda se primetno stabilizuje, sa tendencijom pada. Na području Leskovca imali smo jedan laboratorijski slučaj u posljednja 24 sata, u Tutinu od 49 testiranih nije bilo potvrđenih, u Valjevu od 42 testirana – 1 pozitivan. Smederevo, Požarevac, Čačak, su gradovi koji nemaju potvrđene slučajeve u posljednjih 24 sata – izjavila je Kisić-Tepavčević, piše Republika.rs.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ovo je obrazac koji morate popuniti za ulazak u Hrvatsku

– Sve je igra brojki. Kada imate veliki broj oboljelih imate i veliki broj preminulih. Želim da upozorim mlađu generaciju koja izlazi u grad, ne nosi maske da misle na svoje bake i deke – istakao je komandant Udovičić.