Nedjelja, 4 Decembra, 2022
- Reklama -

Udaje se Rada Manojlović: Zanemećete kada budete čuli gde će biti SVADBA!

Atraktivna pevačica i njen 9 godina mlađi kolega odlučili su da se venčaju i to tajno, bez pompe i medija. Budući supružnici su rešili da se jedno drugom zavetuju na večnu ljubav na egzotičnoj destinaciji i još uvek se premišljaju da li će to biti Maldivi ili Bora Bora.

– Rada i Haris su konačno prevazišli, što bi se reklo – sve dečje bolesti. Njihova ljubav je nakon mnogo burnih svađa, nesporazuma te prepirki konačno stabilna i čvrsta, pa su zato i rešili da ju ozvaniče. Međutim, to za sad kriju od javnosti jer ne žele da se nešto izjalovi te tu vest nisu čak saopštili ni članovima porodice, nego za nju zna samo nekoliko bliskih prijatelja. Oboje su imali turbulentan period jer pevačicu nije prihvatio Berkovićev otac i tu je sada sve u najboljem redu – priča izvor koji je dobro upućen u njihov ljubavni odnos.

– Rada je prethodnih meseci radila punom parom po celoj Evropi i Haris je imao dosta posla po Bosni. Slobodno vreme su koristili kako bili zajedno i sada planiraju venčanja. Verujte da su oboje baš uzbuđeni i da jedva čekaju da postanu muž i žena a Rada je oduvek želela da se uda u beloj venčanici i na plaži i sada će joj se to i ostvariti. Oni su već dobili ponude u vezi sa kompletnom organizacijom najvažnijeg dana i na Maldivima te na Bori Bori i ostalo je samo da se odluče gde će, da spakuju kofere, uživaju i da se vrate kao bračni par na Balkan – zaključuje izvor blizak budućim mladencima.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.