Četvrtak, 29 Septembra, 2022
- Reklama -

U Nemačkoj novi lockdown! Objavljena odluka!

Bavarski premijer izjavio je kako moraju postojati i drugi instrumenti u borbi protiv pandemije osim lockdwona. No, istodobno je upozorio na širenje delta varijante koronavirusa.

Bavarski premijer Markus Söder protiv je novog zaključavanja ako se broj zaraza ponovno poveća. “U zamislivom četvrtom valu s mutacijom delte moraju postojati novi instrumenti”, rekao je političar CSU-a za “Münchner Merkur”. “Ne moramo odmah posegnuti za klasičnom kočnicom za nuždu, odmah kad se popne incidencija, pa automatski zatvaramo trgovine i restorane.” No, ovo je izjava u tijeku kampanje koja je već otpočela uoči predstojećih izbora, pa je teško procjeniti jeli ovo samo predizborno obećanje ili čvrsta odluka.

Delta varijanta je nova varijanta virusa koja se brzo širi. Posebno su ugroženi adolescenti, na što se mora posebno obratiti pozornost.“Stoga moramo bolje pripremiti škole.” Da biste to učinili, sada se mora postaviti pravi kurs za jesen. Cijepljenje je od presudne važnosti. “Sada moramo stvoriti uvjete kako bi škole mogle ostati otvorene.”

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.