Ponedjeljak, 27 Septembra, 2021
- Reklama -

Stanija napušta Zadrugu! Javno objavljen dogovor sa produkcijom! (VIDEO)

Rijaliti “Zadruga 5” iznedrio je nove nade kada je ova vrsta televizijskog formata u pitanju, ali očigledno da se narod toliko uželeo Stanije Dobrojević, da je najpoznatija starleta odlučila da se ponovo upusti u ovu avanturu.

Iako je napolju čeka dečko Marko Marković, ona je odlučila da sa psom Pablom uđe u šou, zavrti igru, a potom samo nestane.

Kako piše “Republika”, Stanija je u rijaliti odlučila da uđe samo na mesec dana, a za to vreme koje će provesti u Šimanovcima će uzeti ozbiljnu svotu novca.

– Stanija je prihvatila poziv produkcije i televizije Pink, jer poštuje i ceni čelnike, ali je za ovaj put uzela veliku svotu novca, nagađa se da je u pitanju 50. 000 evra – govori izvor i time otkriva da će je taj kratak boravak u rijalitiju “koštati” 50.000 evra i dodaje…

– Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi. Možda se desi da nakon nekog vreme opet uđe, ali će ona ostati tu do oktobra, eto mesec dana i onda će izaći napolje, pa će videti šta će i kako će dalje – dodaje izvor.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje