Petak , 14 Avgusta 2020
Aktuelno
Naslovnica / Rijaliti TV / Spremite se! Ovo su svi učesnici Zadruge 4! Biće haos!

Spremite se! Ovo su svi učesnici Zadruge 4! Biće haos!

Mesec dana pre početka popularnog rijalitija spisak učesnika “Zadruge 4” gotovo je sasvim kompletiran!

Najveće zvezde biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać. Producenti pregovaraju da u program uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković!

– Sigurni smo da će ovu sezonu obeležiti Kristijan, zato je on unapred dobio 50.000 evra za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava – priča dobro obavešten izvor, i dodaje:

TAKOĐE PROČITAJTE:   Opšti haos u Zadruzi! Janjuš poludeo! Svi osudili njega i Maju! (VIDEO)

– Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od “Farme 6”, a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svesna da će joj ona biti glavna konkurencija.

Mijatov je juče bio na Pinku da ugovori detalje učešća. A kakva bi to bila “Zadruga” u kojoj će učestvovati biznismen a da pored njega ne bude njegova bivša devojka Ana Korać?!

– Ana ide na sastanak sledeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pevačku karijeru, ali para vrti gde burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen verenik David Dragojević.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Sloba ISKRENO: Zbog Lune doživljavam stresove.. Sve njeno je i moje!

Ni ova sezona “Zadruge” ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.

– Miljana je presrećna što ponovo ulazi u “Zadrugu” sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić – blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada – priča izvor.

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici “Zadruge 3”!