Šok za sve! Zola priznao čije je Miljanino dete! Zadrugari u neverici!(VIDEO)

U igri istine u rijalitiju “Zadruga” Lepi Mića uputio je pitanje Lazaru Čoliću Zoli da li je ikada pomislio da je Miljana Kulić otišla na kiretažu jer dete nije njegovo, već Bojana Tomovića.

Zadrugari su napali Zolu, jer je dozvolio Miljani Kulić da abortira njihovo dete. Kako je do skoro Lazar bio spreman da da sve samo da se dete rodi, ukućanima je postalo sumnjivo kako je odjednom promenio ploču i rešio da sudbinu nerođenog deteta ostavi u rukama Miljane i Marije Kulić.

TAKOĐE PROČITAJTE:   ALEKS BLISTA OD SREĆE! Veliko POMIRENJE u Zadruzi: Ovome se NIKO nije nadao (VIDEO)

Na Mićino pitanje da li istina da dete nije njegovo, već Bojana Tomovića, Čolić je bio jasan:

– Nema nikakve sumnje da je dete moje! Bojan Tomović nema ništa sa tim. Miljanina kiretaža jedino ima veze sa opasnim lekovima koje je ona pila i njenim psihičkim zdravljem. Ona je jako loše i pitanje je kako bi uspela ovde da izgura sve to ponovo.

Na ove njegove konstatacije zadrugari su ih, u neverici, optužili da im je više stalo do novca i rijalitija, nego do nerođenog deteta.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Palo pomirenje! Miljana ponovo sa Marinkovićem.. Evo šta joj je poslao..(FOTO)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.