Nedjelja, 4 Decembra, 2022
- Reklama -

Pripadnici ova tri horoskopska znaka su savršen materijal za brak

Za neke muškarce horoskop tvrdi da su fatalni a za neke pak karakteriše kao mamine sinove,ima i onih koji u braku postaju muževi za poželeti! Ako želite supruga iz snova onda ga potražite među pripadnicima sledećih horoskopskih znakova.

Vodolija
Iako se teško upuštaju u emotivnu vezu, kada jednom zavole muškarci Vodolije svojoj ženi pokloniće ceo svet. Svoju suprugu oni će maziti, paziti, potrudiće se i da joj ni jedan dan ne bude monoton. Oni imaju samo jednu manu, veoma su osetljivi pa ponekad ih pogađa svaka reč i u nekim situacijama žena mora pronaći balans, kako ne bi naljutila i povredila svog partnera.

Lav
Muškarci rođeni u ovom znaku veoma su harizmatični pa žene ih neretko smatraju nepopravljivim ženskarošima, ali kada osvoje srce obećaju jednoj ženi, ona postaje centar njihovog sveta! Njih osvajaju žene slične nima, borbene naravi i čvrstih stavova i za takvu oni će uraditi sve.

Škorpija
Iako do one prave, oni zavode mnogo devojaka, muškarci Škorpije, u braku postaju veoma posvećeni i odani. Svojoj ženi su posvećeni u svakom smislu, a ljubavlju i strašću obasipaju ih svakodnevno! Jedino sa čim se teško mire je povređena sujeta, pa biste morali da obratite pažnju na svoje reči i postupke, ukoliko je vaš partner rođen u ovom znaku.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.