Četvrtak, 29 Septembra, 2022
- Reklama -

Poznati model ulazi u Zadrugu 5! Devojke će odlepiti! (FOTO)

Nedavno se završila četvrta sezona rijaliti programa “Zadruga”, a već se uveliko spekuliše ko će se od učesnika naći u petoj. S obzirom na to da je Veliki šef najavio da je ovo poslednja sezona ovog TV formata i da produkcija već radi na pripremi novog projekta, mnogi su poželeli da se nađu u Beloj kući u septembru.

Za sada produkcija nije otkrila ime nijednog budućeg učesnika. Kristijan Golubović i Kristina Spalević spomenuli su da bi ušli u petu sezonu, ali samo pod uslovom da se zajedno nađu u velelepnom imanju u Šimanovcima. Ni Sanja Stanković nije isključila mogućnost da ponovo uđe u rijaliti.

Za sada su putem društvenih mreža najavili ulazak Saška Karan i Zoki Šumadinac. Nema sumnje da će njih dvoje prirediti pravi šou gledaocima.

Na Instagramu je osvanulo nekoliko profila koji najavljuju ulazak Nemanje Milovca u “Zadrugu”. Podsećamo, on je i prethodne sezone bio u pregovorima sa članovima produkcije.

Nemanja Milovac je inače model, bavi se sportom a po struci je diplomirani ekonomista. Prošle godine je izjavio da mu je cilj da ispromoviše sebe i da se prezentuje publici u što boljem svetlu. Voli da se svađa tako da je spreman da uđe u žestoke okršaje sa budućim cimerima.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.