Policajci ubili par koji im je pregazio kolegu!

Policija iz Arkansasa je objavila snimku trenutka u kojem su policajci ubili 2 lopova tijekom policijske potjere a snimku cijele ove akcije policija je objavila u petak.

U ukradenom automobilu bili su Megan Rivera (32) te njezin dečko De'Angelo Brown (30). Policajci su ih u januaru ove godine pokušali zaustaviti nakon što su primijetili da na vozilu nemaju registarske table.

Međutim par nije stao već je počeo divlje voziti i u potjeru su se uključile i ostale policijske patrole West Memphisa pa nakon što su uspjeli okružiti podivljali par, policajci su im poručili da izađu iz automobila te predaju im se.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Erdogan: Ko krene na Tursku bit će vraćen u kovčegu

No Rivera, koja je bila za volanom automobila nije odustajala od bijega pa je pregazila jednog policajca. U tom trenutku su njegovi kolege počeli pucati po automobilu i paru u njemu nije bilo spasa. Pregaženi policajac se ubrzo oporavio od ozljeda a protiv njegovih 6 kolega, koji su smaknuli pobješnjeli par država za sad neće pokrenuti nikakav postupak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.