Nedjelja, 26 Septembra, 2021
- Reklama -

Podijelila savjete: Majka dvoje djece sa 40 godina izgleda mlađe nego ikad (FOTO)

Njene nestandardne metode uspjele su je pomladiti dvadesetak godina. Belinda Norton iz Australije podijelila je savjete koji pomažu da ostanete mladolika u četrdesetima.

Ova četrdesetjednogodišnja mama ima dvoje djece i izgleda upola mlađe, ovo su njene tajne dobrog izgleda: Belinda kaže da je za dobar izgled osim kvalitetne hrane i pića, potrebno njegovati, zdrav razum te pozitivno razmišljanje. Neki njeni savjeti su pomalo neobični, poput onoga da se mora izbjegavati ispijanje pića na slamčicu jer se tako stvore bore oko usana.

Kada je hrana u pitanju Belinda savjetuje: “Jedite zdravu hranu koja hrani te njeguje vaše tijelo. Jedite 6 obroka dnevno, ali da porcija na tanjiru bude veličine vaša dva dlana.

” Ona se kune u borovnice pa jede ih svakodnevno, smatrajući da njima duguje tu svoju mladolikost. Kaže da su pune antioksidansa i da poboljšavaju kvalitetu krvi te sprječavaju kardiovaskularne bolesti. Zdrava krv znači uspješna borba sa svim bolestima, tvrdi Belinda.

Pored borovnica, Belinda jede špinat, badem i ostalo povrće. Industrijski obrađenu hranu ne jede, a brojanje kalorija smatra pogrešnim načinom držanja dijete.

Belinda smatra da je za tijelo izuzetno bitno da dobiva dovoljne količine vode. Savjetuje da se prije svakog jela popije velika čaša vode, a da se iz prehrane izbace sokovi i alkoholna pića. Što se tiče njege kože, Belinda savjetuje da izbjegavate “prženje” na suncu, da se redovno skida šminka sa lica prije spavanja, a piling da se radi svaka tri dana.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje