Srijeda, 29 Juna, 2022
- Reklama -

Ognjen Vranješ: Moje greške se preuveličavaju, osjećam se kao žrtveni jarac

Brojni skandali koje je izazvao u posljednje vrijeme koštali su Ognjena Vranješa (29) mjesta u reprezentaciji BiH i njegovih usluga odrekao se Anderlecht koji ga je prebacio u drugi tim pa namjerava ga prodati na kraju sezone.

Vranješ je nakon svega odlučio progovoriti za belgijske medije pa otkriti kako se trenutno osjeća. “I Benzema je bio uključen u razne kontroverze ali je glavni oslonac Real Madrida, iako se tako veliki klub ne može porediti s Anderlechtom. Ono što želim reći jeste da se moje greške preuveličavaju i osjećam se kao žrtveni jarac. To je nepravedno i skupo sam platio svoje greške u koracima, samokritičan sam pa znam da ono što se dešavalo zadnjih mjeseci nije bilo dobro za mene”, rekao je Vranješ.

Tvrdi kako ga ne interesuje mišljenje drugih o njemu i “Nemam problema sa slikom ‘lošeg momka’, možda stvarno i jesam, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. To ne mogu promijeniti a niti se želim baviti time šta neko misli o meni”, dodao je bh. defanzivac.

Najveću pažnju javnosti Vranješ je izazvao aferom sa srbijanskom pjevačicom Jelenom Karleušom a našao se na udaru pa zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića. Uz to je podržao nasilje navijača AEK-a a sukobio se sa navijačima BiH, popularnim Fanaticosima, koje je nazvao “bauštelcima”.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.