NAPUSTILA VETERNIK: Posle Davidovih reči,Aleksandra otišla iz doma Dragojevićevih! (FOTO)

Otkako je diskvalifikovana iz “Zadruge”, javnost prati svaki korak Aleksandre Subotić i već je opšte poznato da ju je po napuštanju rijalitija, verenik David Dragojević ostavio te započeo novu vezu sa Anom Korać.

Davidova majka Biljana Dragojević to nikako nije podržala već je na strani Aleksandre koja živi sa ćerkom Magdalenom u dalje u porodičnoj kući Dragojevićevih, u Veterniku.

David je po saznanju da je ona kod njega u kući već nekoliko puta poručio da se iseli ali Subotićevu njegove reči nisu uopštr doticale.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ludo zaljubljena! Luna pripremila veliko iznenađenje.. (VIDEO)

Međutim, danas je na Instagramu kačila storije kako je otišla iz Veternika sa ćerkom i sa nepoznatom drugaricom. Kako je napisala, otišle su sve zajedno u Novi Sad pa da li će se posle vratiti u Veternik ili produžiti u rodno mesto, gde ima rođake te tamo nastaviti svoj život dalje od Dragojevićevih, ostaje da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.