Četvrtak, 29 Septembra, 2022
- Reklama -

Nakon žestokog haosa u kući Dalila i Car idu kući! (VIDEO)

Filip Car i Dalila Dragojević su ovih dana baš pravili veliki haos u kući, svađali se i međusobno vređali. Sada su se smirili pa su u radio-emisiji “Amnezija”, Bane Čolak i Mateja Matijević pozvali Dalilu. Car nije hteo da pusti svoju devojku samu, te je došao sa njom.

– Po Mikijevom mišljenju Dalila je Mira Furlan – rekao je Čolak.

– Jel lepa? Ako je lepa, onda hvala puno – prokomentarisala je Dalaila.

– Da li misliš da ćeš u ovom odnosu biti potpuno svoja i za crnim stolom kao i van njega? – glasilo je Franovo pitanje.

– Dobar dan. Kroz ovo pitanje Fran je želeo da mi da inpute da ja nisam svoja za crnim stolom. Smatram da mogu biti svoja, on meni dozvoljava konflikte, ali samo kada imam razlog za to. Nije za to da provociram nekoga ako me nije dirao, ali ako neko krene na mene da će me uvek braniti. Ljutio se jer sam mu se smejala dok je on pričao o nama sve najlepše, izvinila sam se za to. Za one reči koje je izgovorio se on meni izvinio, ne može ni sam sebi to da oprosti. Smatram da sam pogrešila i ono za Mikija, nisam to trebala da kažem tako nešto. Ali i on je svestan kakva sam ja. On je mene na neki način povredio pa sam ja htela da mu se odužim kroz budžet, ali sam malo preterala. Miki je neko sa kim sam ja provodila mnogo vremena, praštam sve i ne uzimam za zlo. Ako ćemo realno, mene je čak Filip više uvredio nego on. Nisam još načisto sama sa sobom i onda ne mogu da se ne posvađam sa nekim. Car me savetuje da ako ustanem da pričam argumentovano, ali znate kako to ide kada krene neka rasprava,pa vređanje pa ubacivanja i onda se ja izgubim – govorila je Dalila.

– Nikada u životu ne bih Filipa namestila na fizički kontakt, iako to mnogo govore. Nisam takva osoba, nikada ne bih dozvolila da ima neki fizički obračun zbog mene. Da se desi neka glupost i da recimo on napravi nešto dok ja nisam tu i da bude diskvalifikovan, ja bih odmah izašla sa njim, bez problema – nastavila je.

– Kako komentarišeš Dejanovo izlaganje o tebi, koje se ispostavilo kao tačno? Prvo češ biti srećna a onda češ mnogo plakati? – pitao je Bane.

– Dejan mene dobro poznaje i svestan je kakva sam ja. Uvek sam govorila da kad se mnogo smejem taj dan na kraju završim u suzama, takva sam. Eto napravila sam tu glupost, ali sam shvatila grešku – odgovorila je.

– Kada vidiš Dejana u nekom prisnom odnosu i kada si sinoć recimo videla da je plesao sa Marijanom i Nevenom, šta osečaš u sebi? Da li ti je lakše kada vidiš da mu je lakše i da je krenuo dalje? – pitao je Čolak.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.