Četvrtak , 13 Avgusta 2020
Aktuelno
Naslovnica / Zabava / Nakon što ga je supruga ostavila dobio 71 miliona eura na lotu

Nakon što ga je supruga ostavila dobio 71 miliona eura na lotu

Iako je osvojio 15. najveći dobitak u britanskoj istoriji a ona kako bi preživjela mora raditi 2 posla, njegova bivša supruga Suzana tvrdi da se nije nikako pokajala.

“Ne želim ni centa od njegovog novca i slobodno neka sve zadrži”, rekla je svojim roditeljima koji su to prenijeli Dejli Mejlu.

“Jadnica je godinama bila nesrećna s njim jer je postao jako sebičan i dugo je to trpjela ali onda joj je prekipjelo i nije htio pomoći oko poslova u kući i vrtu, čak ni prošetati njihove pse. Čak i nakon razvoda morala se vraćati svaki dan kako bi ih izvela u šetnju”, ispričala je njena majka.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Mozgalica za ljubitelje matematike

“Danas sam razgovarala s njom pa ona je svjesna da bi mogla tražiti dobar dio tog novca ali kaže da ne želi ni novčića i želi mu sve najbolje i za nju je taj dio života završen. Nikad je nisam vidjela toliko srećnu kao kad su se razveli”, kaže Suzanina majka.

Gudčajld tvrdi da je s bivšom ženom ostao u savim dobrim odnosima i da nisu ni u kakvoj svađi.

“Kad sam joj rekao da sam osvojio 71 milion eura, nije mi vjerovala jer zna da se volim mnogo zezati”, ispričao je.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ovce u mraku izgledaju kao bića iz dubina pakla i vama će se uvući u snove..

Za Dejli Mejl je otkrio da novac misli potrošiti na novu kuću s bazenom, džakuzijem i osobljem koje bi se brinulo samo za nju, te na putovanja, sportske događaje i 4 nova auta, prenosi atvbl.