Multimilioner traži ženu! Mora da zadovoljava 8 uslova, a evo šta nudi! (FOTO)

Usamljeni multimilioner traži “pogodnu” kandidatkinju za brak, a ovo su njegovi uslovi. Andy Scott (41) iz Plimuta prvi milion napravio je sa 26 godina.

Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega uslijed ekonomske krize. Ipak, uspio je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu djevojku za brak.

Treba mu kaže, “posebna osoba” koja može sa njim da provodi ljeta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima. – Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj hipnoterapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne nađem – kaže medijima Andy, dodajući da je uvjeren da će istinski biti sretan tek kada nađe srodnu dušu.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Osvanula nova fotografija: Albanac opet provocira Srbe,ovog puta sa ženom

A šta Andy traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:

– Inteligentna, jedinstvena djevojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i živjela je interesantan život. Gadi joj se osrednjost i uspjela je u nečemu, šta god to bilo.

– Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

– Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vježba pet puta sedmično i da se ponosi svojim izgledom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.