Četvrtak, 29 Septembra, 2022
- Reklama -

Lunu očekuje PAKAO! Oglasio se ON, neće joj biti lako.. (FOTO)

Blogerka i rijaliti zvezda Luna Đogani u protekloj sezoni “Zadruge” prošla je kroz turbulentne situacije zbog kojih je stavljena i na “stub srama”.

Sve se desilo kada je uplovila u ljubavnu vezu sa pevačem Slobom Radanovićem, sada već bivšim suprugom Kije Kockar, i tada počinje njen pakao zbog kog je završila i kod psihijatra.

Da li će Luna uspeti da prebrodi i zaboravi ovaj period i naći sreću pored Marka Miljkovića, s kojim je započela vezu u drugoj sezoni “Zadruge” otkriva astrolog Peđa Petrović:

– Luna Đogani prolazi kroz jedan jako težak period u životu u naredne dve godine. Poslednje tri godine je imala takođe loš period. Astrološki gledano, njen život je dosta težak, pun padova. Na sebi nosi teško porodično prokletsvo sa očeve strane koje je sputava i blokira na mnogim životnim poljima. Psihičke probleme je nasledila sa majčine strane i njene porodice po ženskoj liniji, a to su strahovi, nedostatak samopouzdanja, anksioznost i tako dalje.

Alkoholizam i poroci u porodici nasledni i ne bi trebalo da se upušta u tako nešto jer će ugroziti zdravlje u naredne dve godine. U ljubavi je direktna i konkretna i takve muškarce voli, ali nije imala sreće do sada. Od muškarca trazi pažnju, nežnost i hrabrost – rekao je Petrović, a potom se osvrnuo na njenu nesrećnu vezu sa Slobom, ali i ima li njena veza sa Markom Miljkovićem blistavu budućnost:

– Slobu Radanovića je iskreno zavolela i na kraju patila. Trenutna veza sa Markom teško da će uspeti, bez obzira što se Marko zaljubio u nju. Ja gledam to kao jednu strasnu i prolaznu vezu. Pravog muskarca će sresti iznenada u 29. godini. Ako to propusti onda tek u 36. Ne savetujem ulazak u brak pre 29. godine. Februar, a pogotovo mart, za nju je loš period, pun stresova. Astrološki savet da se u naredne dve godine bavi sobom i svojim zdravljem jer će proci kroz dosta težak period – rekao je Peđa Petrović o trenutnoj učesnici “Zadruge”.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.