Leti napolje! Evo gde se nalazi Zola nakon napuštanja Bele kuće!(VIDEO)

Danas u toku dana, stiglo je pismo od Velikog šefa da je Lazar Čolić Zola kažnjen zbog spavanja preko dana i zbog toga što nije prisustvovao kada su stizala pisma. Zola se pobunio i zatražio razgovor sa produkcijom, jer je, kako kaže, nepravedno kažnjen, a ukoliko mu ne omoguće razgovor, on je zapretio da će napustiti rijaliti.

– Nepravedno sam kažnjen, znam sadržaj oba pisma od A do Š, rekao sam da su mi rekli da će da mi tolerišu sat do dva zbog jakih lekova koje pijem naveče “želim razgovor sa produkcijom, Velika šefice, ako možete to da mi omogućite do nedelje, do tad ne planiram da učestvujem u emisijama, pismima i bilo čemu, a ako mi to ne omogućite onda želim da napustim rijaliti”, i samo sam rekao “Doviđenja” – rekao je Čolić.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Skandal u Zadruzi! Isplivali eksplicitni snimci ove Zadrugarke..Svi u šoku..(VIDEO)

– Rekli su mi da nije problem polata sata – sat, tako su mi rekli, ne Velika šefica, ona je kasnije došla, stvarno nije fer – pravdao se Zola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.