Ponedjeljak , 21 Septembra 2020
Aktuelno
Naslovnica / Rijaliti TV / Kristijan gubi 150.000 evra zbog Stanije! Napravio haos! (FOTO)

Kristijan gubi 150.000 evra zbog Stanije! Napravio haos! (FOTO)

Za Kristijana Golubovića i Staniju Dobrojević rijaliti je počeo nedeljama pre nego što su se uselili u “belu kuću”, a njihov verbalni rat eskalirao je žestokim uvredama i pretnjama nekoliko dana pred početak “Zadruge 4”.

Zbog toga je poznata starleta rešila da se obezbedi od svog nekadašnjeg rijaliti partnera i da ništa ne prepusti slučaju!

Stanija se zbog straha za sopstvenu bezbednost osigurala kod produkcije, pa će Kristijan izgubiti ceo honorar ukoliko je fizički ugrozi.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ako on uđe u Zadrugu, nastupiće RASULO! Ana Korać IZLUDELA - i Aleksandra se vraća.. (VIDEO)

-Sukob Stanije i Kristijana u početku je delovao kao nameštena uvertira pred rijaliti, sve dok jedno drugom nisu počeli da upućuju niske udarce i uvrede. Kako bi mu se osvetila što ju je nazivao prostitutkom, Stanija je pomenula Kristijanovu porodicu, posle čega nije bilo nazad. Njegove pretnje nisu bile nimalo naivne, zbog čega se obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana. Za nekoliko dana je i on dobio papir kojim mu je stavljeno do znanja da će izgubiti sve pare ukoliko je udari – priča izvor i otkriva da je dodatni ugovor razbesneo Golubovića.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Ruka na kolenu! Stanija i Bane ušli u vezu: Konačno je sve jasno.. (VIDEO)