Diskvalifikacija! Produkcija donela odluku nakon haosa i nasilja! (VIDEO)

Dakle danas popodne, kada je Branislav Radonić Brendon delio budžete, došlo je do haosa između Bore Santane, Filipa Đukića, Milice Kemez i Ive Grgurić u koji su se umešali i ostali ukućani. Veliki šef je odmah reagovao i kaznio zadrugare zbog agresivnog ponašanja.

Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja nedeljnim honorarima budu kažnjeni Mlađa, Iva, Filip, Bora, Mića, Milica i Nina – glasilo je pismo Velikog šefa.

– Možda ću do večeras biti diskvalifikovan. Javno kažem da ću biti diskalifikovan. Razvaliću joj facu – nastavio je Bora i ove reči uputio Ivi, a da li će večeras publika zaista videti novu diskvalifikaciju, ostaje nam da sačekamo rasplet.

TAKOĐE PROČITAJTE:   NAJVEĆI ŠOK Subotićka se VRATILA - PRVA SLIKA SA PINKA, potpisala novi UGOVOR?! Spremna da UNIŠTI Davida

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.