DEA izašla iz operacione sale: Lekari spasli ruku! Zasad sve teče dobro

Kako saznajemo, sve je proteklo u najboljem redu ni operacija je dugo trajala i bila je izuzetno zahtevna ali je tim lekara u kojem je bio dr Bumbaširević spasao ruku voditeljki te uspešno povratio cirkulaciju u otkinutom ekstremitetu.

Voditeljka Dea Đurđević izašla je danas oko 14 časova iz operacione sale posle višečasovne zahtevne operacije na VMA te prema prvim informacijama zahvat je protekao vrlo dobro.

Operacija je prošla dobro i lekari su uspešno spojili ruku koju joj je otkinuo autobus u teškoj saobraćajnoj nesreći na Dedinju, ispred ulaza u KBC Dragiša Mišović.

TAKOĐE PROČITAJTE:   Udaje se Rada Manojlović: Zanemećete kada budete čuli gde će biti SVADBA!

U timu lekara koji su danas operisali voditeljku je profesor doktor Marko Bumbaširević, koji je na vest o nesreći jutros stigao u pomoć kolegama na VMA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Vesti24s.com. Molimo posjetioce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Internet portal Vesti24s.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i/ili prethodnog objašnjenja.