Četvrtak, 18 Avgusta, 2022
- Reklama -

Dara Bubamara zna da će joj ova godina biti još bolja!

Dara Bubamara praznike provela je radno, međutim, ona je ipak pronašla malo vremena za svoje najmilije. Kako kaže za Božić je provela u krugu porodice i za prazničnu trpezu bila je zadužena baka.

“Predivno sam provela praznike. Pevala sam 10 dana zaredom, bila sam u Švajcarskoj i pevala sam sa Šabanom Šaulićem. Imala sam pauzu jedan dan i to mi je predivno. Bila sam sa svojim sinom, bila sam u krugu porodice, bio je to pravi božićni ručak. Baka je bila zadužena za trpezu i bilo je svega. Sve sam obišla, bilo mi je predivno”, rekla je pevačica pa otkrila ko je izvukao novčić iz česnice.

“Ja nisam merodavna da pričam o običajima. Nisam ja izvukla paru, izvukla je ćerka mog rođenog brata, a to je Helena. Mnogo sam srećna zbog nje”, rekla je Dara te otkrila da sebi u 2019. godini želi manje stresa, ali i najavila nove poslovne poduhvate.

“Meni ne treba ništa i ja znam da će mi 2019. godina biti još bolja. Kakve su ti misli, takav ti je život. Meni je samo bitno da budemo zdravi,sve ostalo ćemo lako ostvariti. Volela bih manje stresa u ovoj godini. Sledeće godine ću se truditi da budem uspešnija nego ikada”, kaže Dara.

- Reklama -
- Reklama -

Ista kategorija

- Reklama -

Poslednje

error: Zabranjeno Kopiranje Sadržaja.